miercuri, 28 ianuarie 2009

Pitzipoance...FARA NUMAR!

In ultimul timp televiziunea(CARE AM AUZIT EU CA E FORMATOR DE OPINIE), promoveaza tot mai mult fete care sunt de acord sa se dezbrace de haine si de ...caracter! Reteta e simpla: o fusta de-o palma,silicon in buze(si nu numai), un decolteu generos si gata VEDETA!Dau pe Antena 1 si vad Acces Direct: 2-3 pitzipoance, schimb canalul pe Pro TV si Maruta are ca invitate speciale pe fetele de la ''Senzual'', canal D are in emisiunea ''La sueta cu Bahmu'' alte cateva fetite tunate (mai ales daca apare Sexy Braileanca).
Nu stiu de ce sunt asa promovate aceste ''talente''. Pretind ca au voce si nici playback-ul nu il executa bine!! Daca apare un manelist, intelectualii se inghesuie sa il critice uitand complet de afonii muzicii dance-pop-disco! Macar un cantaret de manele poate oricand sa cante live, nu se eschiveaza niciodata sa o faca. Nu am auzit sa fuga vreodata din emisiune un manelist atunci cand tre' sa cante fara CD! Se scuza atunci cand nu este in cea mai buna forma(si asta pentru ca a canta o noapte intreaga la o nunta),dar tot presteaza live!
P.S Mai bine manelist decat Pitzipoanca care pretinde ca are talent,dar si-a uitat vocea acas'.....

Un comentariu:

  1. Eu intotdeauna am spus ca fiecare are gusturile lui si e mai bine sa nu intri in polemici. Dar cand vezi ca sunt mediatizate persoane care nu au nimic de spus sau de aratat, nimic valoros vreau sa spun, ma intreb: oare la atat se rezuma cultura romanilor?

    RăspundețiȘtergere