marți, 27 ianuarie 2009

''Daca e mai tanar sa plece din romania''

Sa nu credeti ca am scris Romania cu litera mica din greseala, acestea sunt vorbele unei persoane care considera tara in care traieste una foarte mica...Am auzit cuvintele pe care le-am scris in titlu din gura unui om disperat care se lovise din plin de ''sistemul vicios al medicilor''. Fata sa suferea de o boala rara care ii afectase esofagul,nu putea sa manance si sa bea nimic. A mers cu ea la 7 spitale si nimeni nu le-a dat o mana de ajutor,nimeni nu i-a indrumat macar unde ar trebui sa mearga. Cu ajutorul postului Acasa tv au reusit sa dea de un medic care sa le aline suferinta,insa fata ce trecuse prin tot acel cosmar a ramas cu o repulsie fata de medici( la cate am vazut ca a trebuit sa indure, nu-i de mirare).
In paralel la acelasi post de televiziune a fost prezentat si cazul bebelusului de numai cateva saptamani caruia i-a fost pus piciorul in ghips la alt spital,pentru ca medicii care l-au adus pe lume au negat ca baietelul ar suferi de ceva grav si l-au tratat doar cu multe comprese.
Si ca iei mai sunt multi care nu le ramane decat sa urmeze sfatul ''sa plece din romania'' pentru a trai....In acest moment nu ma bucur decat ca sunt sanatoasa si nu trebuie sa apelez la medici! Cine stie...daca ajung la spital maine nu mai are cine sa scrie pe blog.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu