sâmbătă, 24 ianuarie 2009

24 ianuarie,ziua Unirii Principatelor Romane...

Acum 150 de ani, Alexandru Ioan Cuza impreuna cu locuitorii Tarii Romanesti si cei ai Moldovei luptau pentru un popor mai mare si mai puternic.
Pe atunci interesele conducatorilor erau sa avem o tara cat mai unita, mai mare, mai educata, mai bogata, insa acum cei de la putere nu vor decat sa fure cat mai mult pentru a avea cu ce sa-si faca case,sa-si cumpere masini, sa mearga in Dubai...Azi ''ne afisam''(Traian Basescu, Elena Udrea,Emil Boc, Mircea Geoana...) de Ziua Unirii la Iasi, Cluj-Napoca si Focsani pentru a face o hora si nu in ultimul rand pentru a promite lumii ca ''O sa traim bine!'' .
Din pacate asa decurg lucrurile la noi: MULTE SE FAC DOAR DE FATADA! Cand am vazut azi stirile care infatisau acest eveniment, transmise in direct din Piata Teatrului Municipal Focsani,am avut o senzatie ca toata crema politicii ce aparea pe ecranul televizorului meu ''nu era prezenta''. Toti zambeau, faceau cu mana(sa dea bine pe sticla),dar parca pe fata lor se citea dorinta de a scapa mai repede de la eveniment. Cred si eu ca e mai bine sa dormi in scaun decat sa pierzi timpul facand hora cu cei ce te-au votat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu